2168004060 Γεωργίου Παπαθανασίου 6, Παιανία nikol_margeti@yahoo.gr

 

 
Μαργέτη Νικολέττα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος | Παιανία Αττικής


Η Νικολέττα Μαργέτη αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Πραγματοποίησε την τρίμηνη εκπαίδευσή της στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» και ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου της στο άγονο περιφερικό ιατρείο Χώρας Σφακίων. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στο Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων «Ανδρέας Συγγρός», στο οποίο και παρέμεινε για 4 συναπτά έτη.
Στα πλαίσια της ειδικότητας της, εκπαιδεύτηκε στην κρυοχειρουργική, την δερματοχειρουργική, τα χημικά peeling, τα laser, την παιδοδερματολογία, την δερματοσκόπηση και το ειδικό ιατρείο Αφροδισίων Νόσων, μεταξύ άλλων.

Έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείρηση χρονίων δερματολογικών περιστατικών (ψωρίαση, ατοπική δερματίτιδα, ακμή κ.α.), στη χειρουργική αφαίρεση σπίλων - καρκινωμάτων δέρματος, αλλά και αισθητικών εφαρμογών.

 

 

Mέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας ( ΕΔΑΕ)
Mέλος της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων - Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ)
Mέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοσκόπησης ( ΕΛΕΔΕ)
Mέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας (ΕΕΔΧ)
Mέλος της European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).

Έχει παρακολουθήσει συνέδρια ευρωπαϊκά και διεθνή, έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε πολυάριθμα συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού, καθώς και με δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά.

 


 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες ή τον προγραμματισμό ραντεβού.